Izgradnja kuće Pula
DOMUS ET HORTUS

Domus et hortus, savjetovanje prilikom izgradnje i hortikulturno uređenje okućnica,  nastao je nakon višegodišnjeg iskustva u gradnji i vođenju samog procesa gradnje. Pokazalo se da iako investitor ima viziju, ponekad je vrlo teško uskladiti, voditi, dobro organizirati slijed radova te brinuti se za izgradnju građevine.

Domus et hortus je uvidio potrebe investitora koji zbog vremena, odsutnosti ili ne poznavanja procesa izgradnje objekta nisu u mogućnosti voditi cijeli postupak. Puno je čimbenika koji utječu na tok izgradnje Vaše investicije. Vrijeme je vrlo često novac pa je od iznimne važnosti da Vaš ulog u investiciju bude kvalitetno, efikasno i stručno realiziran.

Dobrim pregovaranjem, odabirom najboljih rješenja, ubrzavamo proces izgradnje. Prilikom savjetovanja, vođenja projekata za Vas, vodimo se načelom da kvalitetna izgradnja s pouzdanim partnerima rezultira zadovoljstvom kupca, kao i značajnu materijalnu dobit. Kvalitetno hortikulturno uređenje i kasnije stručno održavanje vaše okućnice, vašoj građevini daje posebnu vizuru i o tome svemu brine se Domus et hortus.

Dobro promišljena i kvalitetna realizacija pruža Vam novi početak i garantira dobro uloženi kapital.

NAŠA STRUČNOST

Naš način vođenja i izgradnja objekta, kao i uređenje Vaše okućnice štede novac i vrijeme. Prilagođavamo se svim zahtjevima i Vašim željama.

Izgradnja kuća
Nadzor i savjetovanje u izgradnji kuća
Izgradnja i projektiranje okućnica
Održavanje kuća i okućnica
Izgradnja kuća
Nadzor i savjetovanje
Izgradnja okućnica
Održavanje
Yvonne
Frankfurt/M

Pouzdan i transparentan vlasnik. Sve je bilo onako kako smo se dogovorili i više od toga.
Savjeti i organizacija bezprijekorni.
Svaka pohvala!

Stjepan
Istra

Posao odrađen vrlo profesionalno. Pazilo se na svaki detalj izgradnje objekta i okućnice. Nakon odrađenog posla, hortikulturalno uređenje i sadnja biljaka kao i vanjska rasvjeta objekat je podignut na viši nivo.
Preporučujem!

Marko
Pula

Domus et hortus je preuzeo izgradnju cijelog objekta. Profesionalno odrađeno i u zadanim rokovima. Savjeti su bili itekako korisni i uštedjeli su novac. Cijene korektne.
Preporučujem!

David
Stuttgart

Renovirali smo kupljen stan i po preporuci smo unajmili Domus et hortus. Vlasnik je za svaku pohvalu, zbog njegovog vođenja i prisustva bili smo mirni i pravovremeno informirani. Uštedjeli smo dobar dio buđeta predviđen za renovaciju i oduševila nas je kvaliteta i profesionalnost izvedenih radova. Vlasnik ima puno kontakata i bio je od velike koristi.
Bravo!