UREĐENJE VRTA I OKUĆNICE PULA
Projektiranje okoliša Pula

Projektiramo hortikulturu i pronalazimo rješenja za Vaš park,vrt i terasu (krajobrazna arhitektura)

Održavanje okoliša Pula

Izvodimo sve vrste radova potrebnih za održavanje vašeg parka, vrta i terasa

Održavanje vrta i okućnice Pula

IZDVOJENI PROJEKTI

Projekt 1
Projekt 2
Projekt 3
Projekt 4
Projekt 5
Projekt 6
Izgradnja kuće Pula
O NAMA
Uređenje vrta i okućnice Pula, savjetovanje prilikom izgradnje i hortikulturno uređenje okućnica, nastao je nakon višegodišnjeg iskustva u gradnji i vođenju samog procesa gradnje. Pokazalo se da iako investitor ima viziju, ponekad je vrlo teško uskladiti, voditi, dobro organizirati slijed radova te brinuti se za izgradnju građevine.
Uređenje vrta i okućnice Pula – Domus et hortus je uvidio potrebe investitora koji zbog vremena, odsutnosti ili ne poznavanja procesa izgradnje objekta nisu u mogućnosti voditi cijeli postupak. Puno je čimbenika koji utječu na tok izgradnje Vaše investicije. Vrijeme je vrlo često novac pa je od iznimne važnosti da Vaš ulog u investiciju bude kvalitetno, efikasno i stručno realiziran.

Dobrim pregovaranjem, odabirom najboljih rješenja, ubrzavamo proces izgradnje. Prilikom savjetovanja, vođenja projekata za Vas, vodimo se načelom da kvalitetna izgradnja s pouzdanim partnerima rezultira zadovoljstvom kupca, kao i značajnu materijalnu dobit. Kvalitetno hortikulturno uređenje i kasnije stručno održavanje vaše okućnice, vašoj građevini daje posebnu vizuru i o tome svemu brine se Domus et hortus.

ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS!

-Uređenje vrta i okućnice Pula-

Profesionalni odnos

dugogodišnji rad u organizaciji i izgradnji objekata, dobra povezanost s najrelevantnijim izvođačima u regiji garancija su uspješnog poslovanja.

Ušteda novca

Naš način vođenja i izgradnja objekta, kao i projektiranje uređenje Vaše okućnice štede novac i vrijeme. Prilagođavamo se svim zahtjevima.

Inovativna rješenja

Inovativni smo u gradnji i uređenju okućnica. Uvažavamo Vaša mišljenja i zajedno uz savjetovanje dolazimo do najboljeg rješenja za Vas.

KLIJENTI O NAMA

Yvonne
Frankfurt/M

Pouzdan i transparentan vlasnik. Sve je bilo onako kako smo se dogovorili i više od toga.
Savjeti i organizacija bezprijekorni.
Svaka pohvala!

Stjepan
Istra

Posao odrađen vrlo profesionalno. Pazilo se na svaki detalj izgradnje objekta i okućnice. Nakon odrađenog posla, hortikulturalno uređenje i sadnja biljaka kao i vanjska rasvjeta objekat je podignut na viši nivo.
Preporučujem!

Marko
Pula

Domus et hortus je preuzeo izgradnju cijelog objekta. Profesionalno odrađeno i u zadanim rokovima. Savjeti su bili itekako korisni i uštedjeli su novac. Cijene korektne.
Preporučujem!

David
Stuttgart

Renovirali smo kupljen stan i po preporuci smo unajmili Domus et hortus. Vlasnik je za svaku pohvalu, zbog njegovog vođenja i prisustva bili smo mirni i pravovremeno informirani. Uštedjeli smo dobar dio buđeta predviđen za renovaciju i oduševila nas je kvaliteta i profesionalnost izvedenih radova. Vlasnik ima puno kontakata i bio je od velike koristi.
Bravo!

Jeste li spremni za suradnju s nama, kontaktirajte nas!

Uređenje vrta i okućnice Pula - Dobro promišljena i kvalitetna realizacija pruža Vam novi početak i garantira dobro uloženi kapital.